Connect with us

Din lume

Schimbare radicală! Cântarea la 12 ani 190 de kg. Acum este de nerecunoscut după operaţia de micșorare a stomacului

Published

on

Băiețelul care, la doar 12 ani, cântărea nu mai puțin de 190 de kilograme, și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit 83 de kilograme.

Oameni din toate colțurile lumii au fost șocați de faptul că Arya Permana (Indonezia) cântărea mai bine de 190 de kilograme și abia reușea să facă zece pași. Băiatul era condamnat la suferință, pentru că nu putea să se joace cu băieții de vârsta lui și nici nu putea să doarmă. Povestea lui, însă, a făcut rapid înconjurul lumii, iar după ce a fost desemnat cel mai gras băiat din lume, familia lui a decis să-l supună unui program de slăbit.

Acum, Arya a slăbit nu mai puțin de 83 de kilograme, după ce a fost supus unei operații de micșorare a stomacului și a început să țină o dietă și să facă exerciții.

”După ce mi-a fost micșorat stomacul, mi-am pierdut apetitul, acum mănânc puțin și deja simt că sunt plin.”, a mărturisit băiatul care a dezvăluit că acum consumă fructe și legume, face sport și vrea să mai slăbească încă 50 de kilograme.

Recomandare:  Confesiunea unui pacient operat într-un spital din România: „Am rugat medicul cu bani, dar m-a refuzat”

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>
Advertisement
Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din lume

Medicul care şi-a injectat singur un vaccin experimental a fost găsit mort

Published

on

By

Aaron Traywick, un cunoscut medic în vârstă de 28 de ani, a fost găsit decedat, duminică, într-un spital din Washington DC. Acesta a devenit celebru după ce şi-a injectat un vaccin netestat împotriva herpesului.

Un şef medical excentric, care şi-a injectat în luna februarie un vaccin netestat contra herpesului, a fost găsit mort într-un rezervor dintr-un spital situat în Washington, scrie mirror.co.uk. Aaron Traywick avea 28 de ani şi era CEO-ul start-up-ului biotehnologic Ascendance Biomedical, înconjurat de controverse. Traywick a fost un promotor al „biohackingului” – ideea că descoperirile ştiinţifice de amploare pot fi realizate fără sponsorizarea academică, guvernamentală sau corporatistă, folosind experimentele reale. În octombrie 2017, Aaron a devenit celebru după ce a furnizat o substanţă modificată „genetic”, pentru a-l vindeca de HIV pe pacientul Tristan Roberts. În februarie 2018, Traywick a transmis în direct un experiment în care şi-a administrat un medicament propriu contra herpesului.

Poliţia americană a confirmat că medicul controversat a fost găsit cu „faţa în jos”, într-un rezervor dintr-un spital din Washington. Rezervorul izolat fonic este umplut cu apă sărată, la temperatura corpului, pentru utilizarea în experimente de „izolare senzorială”. Poliţia a precizat că, deocamdată, nu există suspiciuni legate de moartea medicului. Administraţia pentru Alimentaţie şi Medicamentaţie din SUA a lansat un avertisment despre terapiile netestate ale lui Traywick.

Citeşte continuarea pe Gândul.

loading...
Citește mai departe>>

Din lume

Soţia dictatorului Kim Jong-un, o viaţă plină de secrete. A făcut cursuri speciale pentru a ajunge Prima Doamnă a Coreei de Nord

Published

on

By

Ri Sol-ju a fost o cântăreaţă şi majoretă în anii tinereţii. În 2009 a făcut timp de şase luni un curs de soţie pentru a fi în stare să îşi satisfacă viitorul soţ. Deşi s-a vorbit în nenumărate rânduri că Kim Jong-un (35 de ani) ar avea „o armată de amante”, Ri Sol-ju e prima doamnă a Coreei de Nord.

Kim Jong-un a făcut prima vizită „neoficială” în afara ţării la începutul acestei săptămâni când s-a deplasat cu trenul prezidenţial la Beijing, China pentru a se întâlni cu omologul său Xi Jinping. În ciuda faptului că Ri Sol-ju s-a căsătorit cu Kim Jong-un în 2009, nu a apărut alături de acesta la evenimente oficiale decât abia în 2012. Mariajul din 2009 a fost organizat pe „repede înainte” după ce tatăl lui Kim Jong-il a suferit un atac de cord. În 2010, Ri Sol-ju l-a născut pe primul copil al lui Kim Jong-un.

Ri făcea parte din elita politică nord-coreeană încă dinainte de 2009. A devenit soţia lui Kim Jong-un după ce acesta a ales-o dintr-o mulţime de pretendente. Surse declară pentru Daily Mail că s-a îndrăgostit de ea după ce a fost la un concert susţinut de ea. La fel ca în cazul liderului Phenian, nici vârsta exactă a lui Ri Sol-ju nu este cunoscută cu precizie. Mai mult decât atât, nimeni nu ştie cine erau părinţii ei, ce meserii aveau şi care a fost copilăria actualei prime doamne. Ri este de fapt un pseudonim de scenă. I-a fost interzis să facă dezvăluiri despre viaţa ei dinainte de 2009 şi mulţi cred că dacă ar povestit Ri Sol-ju ar putea fi acuzată de trădare şi executată din ordinul soţului ei. Se bănuieşte că Ri a făcut parte din echipa de majorete a Coreei de Nord din 2005, când aceasta a participat la Campionatul Asiatic de Atletism din 2005.

La începutul acestei săptămâni, Kim Jong-un s-a întâlnit la Beijing cu Xi Jinping şi soţia acestuia Peng Liyuan şi de aceea a luat-o cu el pe soţia lui. Ri s-a născut între 1985 şi 1989. A dispărut din viaţa publică după 2014 şi până în prezent, dar a fost alături de liderul de la Phenian de mai multe ori între 2012 şi 2014.

Conform unor surse, Ri Sol-ju a făcut parte din orchestra Unhasu care a cântat pentru Kim Jong-Il la concertul de anul nou din 2010. Kim şi Ri au mai adus pe lume încă un copil pe care îl cheamă Ju-ae. Dezvăluirea celei de a doua naşteri a fost făcută chiar de prietenul liderului nord-coreean, baschetbalistul american Dennis Rodman. Conform serviciilor secrete sud-coreene, care s-au documentat despre Ri, adevăratul nume al primei doamne ar fi Hyon Song-wol. În afară de afirmaţia lui Rodman despre cel de al doilea copil, din 2016, nu se ştie absolut nimic despre urmaşii lui Kim.

Analiştii politici britanici remarcă faptul că şi Kim Jong-un aplică aceeaşi secretomanie folosită de tatăl său până în ultimele clipe ale vieţii. Cursul intensiv de „soţie a liderului maxim” a fost organizat la Universitatea Kim Il-sung special pentru Ri Sol-ju. Documentele arată că Ri îşi luase licenţa în Ştiinţe la aceeaşi universitate cu doar câţiva ani înainte de a deveni soţia lui Kim.

AFP crede că Ri s-a născut în provincia Hamkyong de Nord, într-o familie bună (tatăl era academician şi mama doctor). Aceste poziţii erau acordate doar celor mai loiali supuşi. Gurile rele cred că este o rudă îndepărtată a lui Ri Pyong-chol, fostul general al forţelor aviatice şi consilier apropiat al lui Kim Jong-un.

Recomandare:  Magda Vasiliu: „Nu mai cotizați la sănătate”! Jurnalista dă de pământ cu sistemul de sănătate!

Ri este îndrăgostită de modă şi hainele ei sunt imitate de aproape toate femeile din Coreea de Nord. Firmele ei preferate sunt Dior şi Chanel. În timpul vizitei din China cei doi păreau foarte apropiaţi şi îndăgostiţi unul de celălalt.

Sursa: click.ro

loading...
Citește mai departe>>

Recomandări Google

Facebook

Alte recomandări

Trebuie să vezi neapărat!

Ceva frumos

Talent, indemanare, pricepere si cunostinte din domeniul fizicii. Minunat!

Publicată de Info Life pe 1 Mai 2018

Cele mai citite